Snel zoeken naar vakantiehuizen

Themapark Sprookjesbos

Kinderen beleven de dag van hun leven in Themapark Sprookjesbos in Valkenburg a/d Geul. Hier komen ze onder andere oog in oog te staan met al hun sprookjeshelden, kunnen ze spelen naar hartenlust en ontdekken ze de wereld van kabouters.

Alle bekende klassieke sprookjesfiguren uit de verhalen van de Gebroeders Grimm zijn in dit prachtige themapark aanwezig. Ontmoet Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Roodkapje, Hans en Grietje, de Boze Weolf en de exotische wereld van 1001 nacht. De sprookjesfiguren zijn levensecht, bewegen en spreken! Ook de kabouters zijn door het hele park te vinden. Hoe klein ze ook zijn, je kunt ze haast niet missen!

Maar er is nog veel meer te doen en te zien in Themapark Sprookjesbos. Wat dacht je van een hele westernstad met een Saloon en een spannende show, een nostalgisch waterorgel, een Afrika Safari en de vele attracties? Stap in de grote schommelboot en laat je meters hoog te lucht in zwaaien of trotseer waterpartijen in de wildwaterbaan.

De speeltuin zorgt ook zeker voor uren lang plezier, niet alleen boven de grond, maar ook daar onder! Daal af in de mergelgrot en ontdek daar een spannend circuit voor trapskelters. Niemand zal zich langer dan een seconde vervelen in dit geweldige park vol activiteiten, attracties, sprookjesfiguren, spelletjes, kabouters en bezienswaardigheden!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl