Snel zoeken naar vakantiehuizen

Galerie De Vis

Kunstliefhebbers zijn bij deze galerie helemaal aan het juiste adres. De collectie is altijd kleurrijk, uniek en inspirerend. De hedendaagse kunst staat centraal in deze gelegenheid aan de Noorderhaven in Harlingen, waar iedereen van harte welkom is.

Galerie De Vis biedt haar gasten de mogelijkheid kennis te maken met de werken van hedendaagse kunstenaars. De meeste werken zijn gemaakt door Nederlandse kunstenaars die nog altijd actief zijn in de wereld van de kunst. Het aandachtspunt binnen de gehele collectie is het landschap.

Hoewel landschappen de boventoon voeren in de galerie, is er geen werk hetzelfde. Binnen de verzameling werken is dan ook goed te zien dat iedere kunstenaar een eigen idee heeft over de uitbeelding van een landschap. Emoties worden op geheel eigen wijze in de werken ten toon gesteld. De galerie onderscheidt zich van andere soortgelijke expositieruimten door eigenzinnige en meest figuratieve werken te laten zien, welke stuk voor stuk opvallen door het levendige kleurgebruik en de verrassende vormopvattingen.

Iedereen is van harte welkom galerie De Vis te bezoeken op donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 17.00 uur. Op zaterdagen staan de deuren open van 11.00 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan de galerie, waar u ook de mogelijkheid heeft gebruik te maken van de kunstkoop regeling.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl