Snel zoeken naar vakantiehuizen

Attractiepark Duinen Zathe

Voor een gezellig dagje uit met het hele gezin is attractiepark Duinen Zathe een leuke en vooral ook betaalbare optie. De allerkleinste kinderen zullen zich hier prima kunnen vermaken, maar ook oudere kinderen beleven er de dag van hun leven.

Tientallen attracties staan de bezoekers in dit park op te wachten. Er zijn autoscooters voor de wegpiraten, een reuzenglijbaan voor de durfals, trampolines voor iedereen die graag een gat in de lucht springt, een waterglijbaan voor spetterend plezier, een oldtimerbaan om eens zelf achter het stuur te kruipen, een klimtoren om je eigen avontuur te maken en een klimboot voor de echte klimmers. Schommels, wippen en draaimolens ontbreken natuurlijk ook niet aan het geheel.

Nog niet zo heel lang geleden is er een piratenschip aangemeerd bij het attractiepark. Dit levensgrote piratenschip zorgt ervoor dat iedereen zich werkelijk in het leven van een piraat kan wanen. Het grote speelobject kent Captain Spurrow als animatie. Andere nieuwe attracties in het park zijn het spookhuis, de autoscooterbaan en de altijd spannende Flying Swing.

Het park is van 2 april tot en met 19 september dagelijks geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Van 19 juli tot en met 22 augustus blijft het park een uur langer open, tot 18.00 uur. IN de vakantie in oktober is het park ook nog geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Kinderen tot twee jaar mogen het park in voor vijf euro per persoon, vanaf drie jaar kost het twaalf euro per persoon. 65-plussers mogen het plezier komen beleven voor 9,50 euro per persoon. Groepen vanaf vijftien personen zijn welkom voor 10,50 euro per persoon.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl