Snel zoeken naar vakantiehuizen

Aqua Zoo Friesland

Dit is een waterrijke dierenwereld, waar jong en oud kennis kan maken met de meest uiteenlopende diersoorten, als zeeberen, zeehonden, pinguïns, wallabies, flamingo’s, dwergotters, ocelotten, bevers en pelikanen. Het Lemureneiland is speciaal ingericht voor de ringstaartmaki’s en rode vari’s.

Het park is een leuke belevenis voor jong en oud. Voor kinderen is er een leuke speeltuin, ze kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en een speciale route langs de parkbewoners maken. Tijdens de Zoo Times kun je bijzondere dieren ontmoeten waarover veel interessante informatie wordt verteld.

Een bezoekje aan Aqua Zoo is een uniek dagje uit voor jong en oud. Iedereen kan hier genieten van de natuur en de waterrijke dierenwereld. Bijzondere diersoorten leven in en om het water en zorgen voor een dag vol spannende ontmoetingen. In het park kun je gebruik maken van twee routes, de Nature Trail 1 en Nature Trail 2. Door de beide routes te volgen mis je geen van de dieren en ontdek je elke plek binnen de dierenwereld.

Tijdens deze routes ontmoet je onder meer de zwartvoetpinguïns, otters, ocelotten, capibara’s en de wasberen. Je komt in diverse verblijven waar je de dieren kunt zien luieren, spelen, klimmen en ontspannen. Het is altijd aan te raden eens omhoog te kijken wanneer je je in een verblijf bevindt. Er zou zomaar eens een boombewoner in de lucht kunnen zitten, als de rode panda of de beermarter.

Nadat je de sneeuwuilen, de tapir en de Chinese kraanvogels kun je route 1 onderbreken voor een ontspannen tochtje in een roeibootje of op de waterfiets, die je in de roeibotenplas kunt vinden. Wanneer je weer voet op aarde zet, voert de eerste route over het Lemureneiland.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl