Snel zoeken naar vakantiehuizen

Doolhofpark Bakkeveen

Normaal gesproken is het niet erg leuk om je kinderen kwijt te raken, maar in dit doolhofpark is dit juist de bedoeling. In dit park kunnen kinderen op een leuke manier de weg kwijt raken. Onderweg zullen zij diverse speeltoestellen tegen komen die zij zelf in beweging moeten zien te brengen door het uitvoeren van bepaalde acties.

In het doolhofpark zullen de kinderen zich kunnen vermaken met onder andere waterpartijen, een loopbrug, slingertouw, een kabelbaan en de aanwezige huisdieren. In totaal zijn er drie doolhoven en het doel is natuurlijk om er spelenderwijs weer uit te komen. Dit is nog knap lastig, met alle doodlopende weggetjes en verkeerde routes!

Het park biedt de gasten diverse leuke activiteiten om het avontuur volop te beleven. Zo kun je deelnemen aan de Dwaaltocht, Doolhof Puzzeltocht, Kompas Puzzeltocht, Gouddwalen, Klootschieten, Doolhof Stratego, Kanovaren, Huifkartocht, Lasergamen en een Plons- en Golfspel. Je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen. Het is aan te raden kleine kinderen niet alleen de doolhoven in te laten gaan, daar zij soms voor lange tijd de weg niet terug kunnen vinden en sommige kinderen hiervan in paniek kunnen raken. Gelukkig is het park ook voor volwassenen een unieke beleving.

Het park kent veel verschillende openingstijden en is ook tijdens de meeste feestdagen, zoals kerst en Pasen, geopend. Voor de juiste openingstijden kun je het beste even een kijkje nemen op de site van Doolhofpark Bakkeveen, www.dedwaler.nl.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl