Snel zoeken naar vakantiehuizen

Sprookjeswonderland

In 2009 won Sprookjeswonderland de Award van Dagjeweg.nl en dat is niet voor niets. In dit park maken kinderen kennis met al hun helden uit de bekende sprookjes, kunnen zij spelen in de gezellige speeltuin en genieten van leuke voorstellingen.

In het Kabouterdorp kunnen kinderen binnen kijken in het leven van de kabouters. Zo kunnen ze zien hoe de bakker zijn brood maakt, hoe de kussens geschud worden en waar zij slapen. De kleine huisjes geven de jongste kinderen het idee dat zij werkelijk in een kabouterwereld terecht zijn gekomen. Het Sprookjesbos is de plaats waar alle bekende, nieuwe en oudere sprookjes tot leven komen. De bezoekers van dit bos kunnen zien hoe Pinokkio werd gemaakt, hoe de rode schoentjes vanzelf dansen en waar de zeven geitjes zich ook alweer hadden verstopt voor de wolf. Ontmoet de Gelaarsde Kat, Klein Duimpje, Doornroosje en alle andere bijzondere personages uit de sprookjesboeken.

In Kasteel Violinde bevindt zich een groot theater, waar jong en oud kan genieten van een gezellige voorstelling. Het is niet erg als de verteller, een oude man, af en toe wat in slaap dommelt. Als je hard genoeg roept wordt hij vanzelf weer wakker. Het Tijdhuis van Vadertje Tijd is een hele beleving voor kinderen, maar ook wel een beetje voor de ouders. Hier wordt je meegenomen door de verschillende seizoenen en kun je genieten van vier verschillende shows vol muziek, licht en verhalen.

In de kinderboerderij kunnen bezoekers dichtbij de aaibare dieren komen en de speeltuin is ideaal voor kinderen die even lekker alle energie kwijt willen raken. Daarnaast zijn er enkele attracties te vinden, zoals de dobberbootjes, Hoeve de Kleine Ruiter, de Vogeltjestrein en Hamelen. In de siertuinen kun je genieten van de schoonheid van de natuur, maar er staan ook grote dieren opgesteld, zoals olifanten en giraffen! Een ideaal en betaalbaar park voor gezinnen met jonge kinderen!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl