Snel zoeken naar vakantiehuizen

Circuitpark Zandvoort

De geur van verbrand rubber, de wind van de snelheid door de haren en de voorbij razende auto’s maken Circuitpark Zandvoort tot een spannende beleving voor jong en oud. Jaarlijks vinden hier vele evenementen rond autoraces plaats, maar ook de testdagen zijn zeer interessant voor autoraceliefhebbers.

Ieder groots evenement wordt bezocht door een kleine honderdduizend bezoekers en dat heeft natuurlijk toch wel iets te betekenen. De A1GP werd bezocht door maar liefst 85.000 personen. Ieder jaar staan er weer vele spannende races op de agenda, zoals de Paasraces, de Historische Zandvoort Trophy, de RTL Grand Prix Masters of Formula 3 en de Radical Masters.

Het bekijken en meemaken van de autosport is niet alleen voor volwassen mannen een droom, maar ook vrouwen en kinderen kunnen helemaal verliefd raken op deze fascinerende wereld. Iedereen is dan ook van harte welkom eens een race bij te wonen en te genieten van alles wat er bij de wedstrijden komt kijken, van de bekende pitstop tot de topsnelheden.

Een bezoekje aan het geweldige circuit is prima te combineren met een dagje uit in het centrum van Zandvoort of natuurlijk op het prachtige strand van deze badplaats. In de nabije omgeving van het circuit zijn diverse winkels te vinden, het zandstrand, uitgaansgelegenheden en horecagelegenheden.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl