Snel zoeken naar vakantiehuizen

Artis

Dierentuin Artis heeft dieren van over de hele wereld. Er zijn meer dan 250 soorten vogels en zoogdieren te vinden, maar ook reptielen, amfibieën, vissen en ongewervelde dieren vinden hier hun thuis.

In de Afrika Savanne van de dierentuin leven diverse diersoorten samen in een glooiend Afrikaans landschap aan de Amsterdamse gracht. Hier kun je dieren ontmoeten als algazellen, springbokken, zebra’s en gnoes. In het aquarium zijn veel bijzondere waterdieren te bewonderen. Zo wonen er haaien, roggen, kikkers, salamanders en de juweelkardinaalbaars. Natuurlijk kun je hier ook prachtige koraalriffen bezichtigen.

Wanneer je een bezoekje brengt aan het insectarium, kom je oog in oog te staan met dieren als mieren, mierenleeuwen, wandelende takken en wandelende bladeren en vogelspinnen. In het nieuwe Vlinderpaviljoen zijn vele vlindersoorten te bewonderen en kennis maken met de leefomgeving van deze schattige diertjes.

Bezoek de Zuid-Amerika Pampa, waar een dwarsdoorsnede van het Zuid-Amerikaanse dierenrijk leeft. Hier wonen onder andere capybara’s, lama’s, vicuna’s, mara’s, manenwolven, nandoes, Chileense flamingo’s, grote miereneters en diverse knaagdieren. In Artis kun je Jungle By Night bezoeken, het nachtdierenhuis, een impressie van het nachtelijk dierenleven in een kunstig nagemaakt tropisch regenwoud. Wanneer je door deze schemerige ruimte wandelt krijg je soms al een beetje de kriebels en voel je het avontuur op je af komen. Door de duisternis moet je goed zoeken waar de dieren zich bevinden.

Jong en oud is van harte welkom de olifanten, apen, giraffen en vele andere dieren te ontmoeten in Artis!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl