Snel zoeken naar vakantiehuizen

Familiepark Dippie Doe

Alle kinderen tot twaalf jaar zijn van harte welkom in Kinderspeelland Dippie Doe, waar zij kunnen spelen op de vele speelattracties in het overdekte speelland van maar liefst 1500 vierkante meter. Dippie Doe is te vinden in Cuijk en in Best.

In Dippie Doe is een kinderkermis aanwezig met spannende botsautootjes, indrukwekkende draaimolens en een autokonvooi. Natuurlijk zijn ook heel kleine kinderen van harte welkom! Speciaal voor de allerkleinsten is er een softplay hoek en een ballenbadje. In de softplay hoek kunnen de peuters en kleuters zich ook vermaken met een glijbaan, zachte speeltjes, een skelterbaan, een springkussen, een grote en een kleine ballenbak, botsauto’s, een autokonvooi en een draaimolen.

Voor de wat grotere kinderen is er ook ontzettend veel te doen. Zo kunnen zij op klimavontuur, van de spiraalglijbaan, de slangentrap, de brandweerbuis, de klimschoorsteen, het slingerzitje, de tokkelbaan, de helling hindernis, de evenwichtsbalk, de hobbelhindernis, de waverider en de kinderwringer.

Familiepark Dippie Doe is speciaal bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar. De speeltoestellen zijn niet geschikt voor oudere kinderen en de jeugd. Ouders, begeleiders, opa’s, oma’s, oppassen en iedereen ander die met de kinderen mee willen zijn natuurlijk van harte welkom.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl