Snel zoeken naar vakantiehuizen

Safaripark Beekse Bergen

In dit spannende safaripark heb je echt het gevoel dat je Afrika binnen bent gestapt. Beleef het Afrikaanse avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en rennende zebra’s om je heen. Meer dan 1500 dieren leven in dit grootste wildlife park van Nederland in hun natuurlijke omgeving, waar ook de grootste olifant van heel Europa woont, neushoorns, chimpansees en jachtluipaarden.

Je kunt dit park op vier verschillende manieren ontdekken. Zo kun je al wandelend door de omgeving struinen, met de safaribus, per safariboot of met eigen auto. Onderweg zul je veel spannende avonturen beleven en zul je zeker geboeid raken door de beestachtige weetjes die de Rangers je zullen vertellen. Proef de sfeer van het Afrikaanse continent in het hele park en ontdek hoe de verschillende safarivormen bij elkaar komen achter in het park, bij de pinguïns en de tijgers, waar je ook van vorm kunt wisselen.

Ontmoet alle dieren van Safaripark Beekse Bergen van dichtbij en in hun eigen leefomgeving. Zo kun je oog in oog komen te staan met de Afrikaanse olifant, breedlipneushoorn, gnoe, hyena, jachtluipaard, kameel, leeuw, tijger, mantelbaviaan, rode panda, rotsschildgiraf, stokstaartje en de zebra.

Het park is het hele jaar door geopend en regelmatig kun je er ook genieten van extra activiteiten en evenementen. Voor kleine kinderen is het niet aan te raden te voet door het park te gaan. Het is erg ver lopen en kinderen kunnen het ook eng vinden wanneer een dier te dichtbij komt. Jong en oud is van harte welkom in Afrika, in Safaripark Beekse Bergen!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl