Snel zoeken naar vakantiehuizen

De Efteling

Beleef een sprookjesachtige dag in De Efteling. Hier ga je een sprankelend avontuur tegemoet in een sprookjeswereld vol wonderlijke vertellingen, verrassende dromen en avonturen op hoge snelheid en hoogte!

In dit park kun je alles van buiten de parkmuren even vergeten en de hoofdrol spelen in dit magische land vol elfjes, sprookjesfiguren en laven. Maak in het Sprookjesbos kennis met al je favoriete sprookjeshelden. Bezoek de sprookjesboom, die een hoogte heeft van 13 meter, en luister naar de avonturen die hij je te vertellen heeft. De Sprookjesboom is sinds 2010 een nieuwe bewoner van De Efteling, maar nu al zeer geliefd.

Bezoek ook Joris en de Draak, een spannende achtbaan voor iedereen die het aandurft. Deze nieuwe attractie (2010) is een dubbele houten racer-achtbaan, waarbij de bezoekers worden verdeeld over twee banen, water en vuur. Er wordt tegen elkaar gestreden om de snelste tijd en hierbij zal de draak zich regelmatig laten horen. Bezoek ook het Anton Pieckplein, de Bobbaan, De Vliegende Hollander, de Halve Maen, de Python, het Spookslot, Villa Volta en Vogel Rok.

Beleef niet alleen de sensatie en de thrills van de attracties, maar bezoek ook de spectaculaire shows en ontmoet helden van het park. Ga eens winkelen in de unieke winkeltjes die je in het park kunt vinden, eet een lekker ijsje, een snack of een hele maaltijd en geniet op de terrassen van een kopje koffie, thee, limonade of frisdrank. Kinderen zullen de dag van hun leven hebben in dit sprookjesachtige park, maar ook volwassenen zijn hier van harte welkom!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl