Snel zoeken naar vakantiehuizen

BillyBird Park Hemelrijk

Alle dagen van het jaar kan iedereen vanaf 10.00 uur plezier komen maken in dit gezellige park. Je kunt hier zowel binnen als buiten uren plezier maken. Voor de kinderen is er een overdekte speeltuin, maar Zeeroversland en de Kinderkermis zijn te vinden. In deze gigantische binnenspeeltuin zijn de kinderen voor een dag een piraat! Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen in het park, van de indrukwekkende Splash tot achtbanen!

Ga met zes personen tegelijk van de mega glijbaan, geniet van de snelheid van de achtbaan, beleef spetterend plezier in de Splash of stap in de Laquana. Ontdek de sensatie van de Outback Survival, de Hemelaya, het strandbad, de verkeersspeeltuin of de Oeverzwaluwwand.

BillyBird Park Hemelrijk is goed voor een leuke dag uit voor iedereen in een binnen- en een buitengelegenheid. Het hele jaar door worden er ook extra activiteiten georganiseerd voor kinderen, zoals de Kriebelweek, het Spellenfestijn, de Circusweek, Nacht van de Nacht, Griezelweekend, feestweek en de Nieuwjaarsduik.

Natuurlijk is het voor kinderen ook mogelijk Billy Bird in levende lijve te ontmoeten. De grote gele vogel symboliseert de combinatie van natuur en recreatie in het park en doet niets liever dan spelen met de bezoekers. De vriendelijke vogel gaat graag op onderzoek uit in het park en maakt het liefst wel honderd nieuwe vriendjes op een dag. Natuurlijk mag je ook met hem op de foto!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl