Snel zoeken naar vakantiehuizen

Ecodrome

In Ecodrome ga je op expeditie, waarbij je dagelijks deel kunt nemen aan diverse activiteiten als goud zoeken in Expeditie Goudmijn of het bijwonen van het voeren van de otters. Iedere dag kun je zelf op zoek gaan naar botten van de mammoet. Bij de entree krijgt iedere bezoeker het programma van de dag overhandigd. In de zomervakanties kunnen de gasten extra genieten van spectaculaire roofvogelshows.

In Expeditie Ecodrome maak je kennis met diverse diersoorten. Het lievelingetje is toch wel de speelse Aziatische Kleinklauwotter. Deze diersoort is bijzonder speels en leeft overdag, waardoor je de beestjes altijd druk ravottend aan zult treffen in hun leefgebied. Drie maal per dag worden de otters voor het publiek gevoerd. De Pacu’s zijn in de jungle te vinden en ook zij moeten uiteraard gevoerd worden. Pacu’s behoren tot dezelfde familie als de piranha’s, maar zij hebben een vreemde eetgewoonte. Zo kraken zij graag noten en dit laten zij maar al te graag aan het publiek zien. Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante dieren te vinden in Ecodrome, zoals de witoorpenseelapen, roofvogels, vogelspinnen, breedsneutkaaimannen, amazones, woudschildpadden, toerako’s en arowana’s. Tijdens de expeditie kom je ook veel opgezette dieren tegen, zoals de ijsbeer, de haai en de neushoorn.

Zowel binnen als buiten zijn er diverse attracties te vinden. De nieuwste attractie van Expeditie Ecodrome is de survivaltour, een natuurlijk doolhof waar je kunt ervaren hoe het is om als boom of dier in de wildernis te overleven. Klim aan boord van een boeiend schip en luister naar de verhalen van de avonturiers zelf. Ga op Moerasexpeditie, klim in de kano en vaar door het moeras, trotseer het drijfzand en bezoek de krokodil. Expeditie Tijdreis laat je terug reizen naar de oudste tijd op aarde. Voor dit avontuur stap je in een halve wereldbol en reis je door de tijd, terwijl presentator Sipke Jan Bousema verteld over dinosaurussen en het ontstaan van ander leven op aarde. Ontdek de vele expedities, leer en ga op avontuur met het hele gezin!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl