Snel zoeken naar vakantiehuizen

De Legende Avonturenpark

In Giethoorn kun je de legende ontdekken. De Beulacker Legende is een indoor thema avonturenpark, waar je de legende niet alleen kan ontdekken, maar ook kan ontcijferen door deel te namen aan diverse attracties. Bij deze attracties krijg je verschillende codes die je nodig hebt om de legende te kraken.

De Beulacker Legende gaat over het verdronken dorp, dat bij Giethoorn ligt. Dit dorpje is volledig nagebouwd en binnen het dorp kun je meedoen aan een spannend potje spookgolf. Maak een vaartocht in de boeiende onderwaterwereld, ga lasergamen in het hol van de zeerovers, roetsjen in de ijstuin of beklim de hoge klokkentoren. Je kunt speuren in de collectie van Hendrick van Zuudert en griezelen in Bodo’s Spookhuis.

Iedere woensdag tot en met zondag is het park geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op maandag en dinsdag is het park gesloten. Wie durft de strijd aan te gaan, alle attracties te overwinnen en de codes te verzamelen? Wie krijgt het voor elkaar de legende te ontrafelen en alle geheimen boven water te krijgen? Probeer jezelf uit en zie hoe ver jij komt binnen dit weerzinwekkende natuur.

Bij goed en slecht weer is het park geopend voor jong en oud. Het gehele avonturenpark is overdekt! Waar wacht je nog op?

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl