Snel zoeken naar vakantiehuizen

Natuurcentrum Ameland

Dit interessante centrum is compleet vernieuwd. Het Natuurcentrum zal vanaf april door het leven gaan als het nieuwe Kennis- en Innovatiecentrum, waar je een combinatie vind tussen het opdoen van kennis, ervaren en beleven. Natuurlijk heeft het centrum nog altijd van alles te maken met de natuur van het prachtige Ameland. Op unieke wijze wordt je binnen het centrum meegenomen op ontdekkingsreis door de Amelander natuur. Je kunt voor het eerst getuige zijn van het ontstaan van het waddengebied en het is heel belangrijk dat je je inspant om het eiland te behouden zoals het is, want dit gaat zeker niet zomaar!

Maak kennis met de schoonheid van de onderwaterwereld in het watertheater en ontdek de bodem van de Noordzee. Neem ook zeker even een kijkje van het uitzichtplateau, want het zicht op het uitgestrekte Wadden- en Noordzeegebied mag je absoluut niet missen. De bijzondere expertise op het gebied van natuur, zee en energie is door middel van proefopstellingen en animaties op een speelse manier voor bezoekers toegankelijk gemaakt. Dit zorgt er tevens voor dat zowel volwassenen als kinderen optimaal kunnen genieten van de vele activiteiten.

Het centrum staat open voor groepen, maar ook zeker voor individuele bezoekers. Iedereen is van harte welkom het nieuwe centrum te onderzoeken, te beleven en te ontdekken. Ga ook zelf eens mee op ontdekkingstocht met de ervaren gids en ontdek het strand, het wad of de duinen op een leerzame en gezellige manier.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl