Snel zoeken naar vakantiehuizen

Monkey Town Amersfoot

Dit indoor speelparadijs is een ideale plaats voor kinderen om al hun energie op de leukste manier kwijt te raken en moe maar voldaan weer naar huis te gaan. De vele speeltoestellen zorgen voor optimaal vermaak. Zo is er een spectaculair speeltoestel van gigantisch formaat, een ballenbak, een luchtkussen en een uiterst spannende glijbaan.

Ook voor de allerkleinsten onder ons is er van alles te doen in Monkey Town. Er is een speelgebied ingericht voor de jongste kinderen, waar zij zich eindeloos kunnen vermaken met een speeltoestel van veilig soft play materiaal, een ballenbak en nog veel meer speeltoestellen waar peuters en kleuters zich op een veilige manier mee kunnen vermaken. Wat oudere kinderen vinden in deze overdekte speeltuin tientallen leuke toestellen om lekker te zwieren, te zwaaien, te klimmen en te klauteren.

Bij de gigantische speeltuin is ook een restaurant te vinden, waar je terecht kunt voor een drankje, een snack en zelfs een uitgebreid buffet. Dit restaurant is tevens de ontspanningsruimte voor alle ouders. Vanaf deze plaats hebben zij zicht op het gehele speelgebied, zodat de kinderen ook vanuit het restaurant in de gaten gehouden kunnen worden.

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom in Monkey Town en dit betekent dat ze niet alleen uren kunnen spelen, maar ook veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken met alle andere kinderen die er zijn. Weer of geen weer, bij Monkey Town schijnt altijd de zon!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl