Snel zoeken naar vakantiehuizen

DierenPark Amersfoort

Dit bos vol avonturen, belevenissen en plezier tussen de dieren zal jong en oud een onvergetelijke dag bezorgen. In dit park ontmoet je lieve dieren, enge dieren en natuurlijk ook de meest gevaarlijke exemplaren in levende lijve en van heel dichtbij. Wie durft?

Ooit een echte dinosaurus gezien? In DierenPark Amersfoort ontmoet je maar liefst 75 levensechte dinosauriërs in het DinoBos. Schrik niet, want veel dino’s bewegen, brullen en kunnen je goed laten schrikken. Ook de apen, leeuwen en de dikke olifanten zijn hier niet te missen. Bezoek ook de Nacht en luister hier goed, want je kunt de nachtdieren horen!

Het leuke van deze prachtige dierentuin is wel dat je alle bewoners van het park van heel dichtbij kunt bekijken. Je kunt met je vingers bijna de dieren aanraken, want het enige wat jou en de bewoners scheidt is een glazen wand. Wie naar hoge hoogte durft kan zomaar oog in oog komen te staan met een giraffe op de Savanne en in de Stad der Oudheid ontmoet je de bavianen, de enge krokodillen en de grote tijgers.

Veel dieren vinden het prettig om aangeraakt te worden. Geiten, schapen en konijnen staan voor je klaar om even lekker te knuffelen en de vogels willen wel even bij je komen zitten wanneer je ze voert. Maar er zijn ook engere dieren die je even vast kunt houden bij de Koele Knuffels. Wat dacht je van een echts slang of misschien wel een vogelspin! Durf jij het aan?

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom in de drie speeltuinen van het park. Hier kun je klimmen, klauteren, zwieren en zwaaien op de klimtoestellen. Maar ook meezingen en dansen tijdens de verschillende voorstellingen is natuurlijk een geweldige beleving!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl