Snel zoeken naar vakantiehuizen

Boottocht De Zeehond

Passagiersschip De Zeehond werd voor het eerst in 1996 in de vaart gebracht. Op het schip bevindt zich een ruime, gezellige en knus aangeklede salon waar alle dagen van het jaar een gastvrij sfeer te voelen is. Ook bij minder mooi weer kun je vanaf De Zeehond genieten van een prachtig uitzicht over het pad door de enorme panoramaruiten.

Buitenmensen hebben zeker de tijd van hun leven op het royale zonnedek, waar je kunt uitwaaien of kunt genieten van het heerlijke weer op zee. De Zeehond is een kindvriendelijke boot die voor kinderen niet alleen erg leuk is, maar ook zeker erg veilig. Het schip heeft een geheel dichte omheining rondom en beschikt over een leuke speelzaal voor de kleintjes. De zaal wordt geopend na het bezoek aan het Robbeneiland, zodat de kinderen zich dan kunnen vermaken met onder andere de kleurplaat van de boot.

Het is erg belangrijk bij het Robbeneiland stil te zijn. Alleen dan kunnen de zeehonden van dichtbij bekeken worden. De Zeehond geeft 100% robbengarantie tijdens dit avontuur. Het is mogelijk een uitstapje te maken op de Schelpenbank op een veilige en snelle manier door middel van de speciaal ontworpen hydraulische loopbrug op het voordek van het schip.

Alle boottochten gaan van start vanaf de veerbootsteiger in Nes. Wanneer je naar het einde van de pier loopt, vind je De Zeehond als tweede boot aan de rechterkant. Kaartjes kun je van tevoren verkrijgen bij de VVV, maar je kunt ook even het schip opstappen voor een entreebewijs. Iedereen is welkom op De Zeehond!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl